geld besparen met gratis spullen

Geld besparen met gratis producten

Nederlanders zijn gek op gratis spullen. Als je iets gratis kunt krijgen dan zijn we er altijd als eerste bij. Tegenwoordig lijkt het of “alleen de zon voor niets op gaat”: alles kost geld. Dit klopt, maar er zijn nog een paar producten die gratis zijn. Zo willen mensen wel eens van spullen af maar nemen ze niet de moeite om ze op Marktplaats of Speurders te zetten. In dit artikel een paar handige besparingssites met gratis spullen.

Gratis af te halen” en “Gratis op te halen”

Gratis af te halen is een zustersite van Gratis op te halen. Op deze site kan je producten vinden die je gratis afhaalt bij de aanbieder. Gratis af te halen is echter wat minder overzichtelijk dan Gratis op te halen. Beide sites hebben wel een goede zoekfunctie waarmee je snel producten kunt vinden. Gratis op te halen is hier iets beter in dan Gratis af te halen. Wat wel een groot voordeel is de nieuwsbrief-functie van Gratis af te halen. Hierdoor krijg je snel de laatste aanbiedingen (lees: laatste advertenties om gratis producten op te halen) per email toegestuurd. Zo kan je andere mensen net te snel af zijn.

Allesvoorniks

Ook de website Allesvoorniks biedt gratis producten. Alles voor niks heeft een blog-achtig uiterlijk. Er worden door andere sites berichtjes op geplaatst als je dingen kunt afhalen, kortingsbonnen kunt uitprinten of gratis iets thuisgestuurd kan krijgen. Deze site heeft ook de Nieuwsbrief-mogelijkheid waarmee je direct op de hoogte bent nieuwe berichten. Nick, bedankt voor je tip!

Welke site is beter?

De website Gratis op te halen is in onze optiek het beste omdat deze net wat overzichtelijker is dan de rest. De categorieën en de uitgebreide zoekfunctie maken het gemakkelijk om snel te vinden wat je zoekt. Gratis af te halen deelt advertenties niet in in categorieën waardoor je soms wat langer pagina’s aan het doorbladeren bent voordat je hebt wat je zoekt. Wel is het zo dat Gratis af te halen de nieuwsbrief-functie heeft die Gratis op te halen mist. Hierdoor kan je de laatste aanbiedingen mislopen doordat je niet weet dat er nieuwe advertenties op komen.

Niet direct nodig? Zet de sites in je favorieten

Misschien heb je op dit moment niets nodig. Wel is het handig om de hierhoven genoemde sites dan in je favorieten te zetten zodat je ze snel terug kunt vinden op het moment dat je ze wel kunt gebruiken. Als je vervolgens een keer iets nodig hebt kan je eerst de sites bekijken waar ze gratis producten aanbieden. Gratis is toch mooi meegenomen?